Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_ek0vn3tn30m1eao6lcj6suudb7, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Regale ipari klíma, légtechnika klímatechnika - Regale klíma - Energetika
Belépés
FõoldalKeresésRegisztrációBelépés
Regale hírei
Céginfó
Energetika
Kapcsolat
Referenciák
Programok
Szerviz
Külföldi projekt
Ingatlanüzemeltetés
Klíma termékek
Referenciák
Programok, Hírlevél
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Pályázati részvétel
Karrier a Regale-nál

REGALE ENERGETIKA

Jól megtervezett, kipróbált műszaki megoldások, amelyekkel csökkenthető az energiafogyasztás és ez által az energiaszámla is, valamint növelhető a megújuló energiaforrások felhasználása.

Célunk a fajlagos energiaigény csökkentése az új vagy meglévő fűtési-hűtési rendszerben, a hulladékhő hasznosítása az ipari-technológiai folyamatoknál.
Kapcsolt energiatermelés, geotermikus energia kiaknázása, hőszivattyúzás, „Hydrobank” rendszerek, napkollektoros hűtés stb.

Felkészültünk az energetikai auditra, mérőeszközökkel és tapasztalt, jogosítvánnyal, rendelkező szakemberekkel. Komplett monitoring rendszereket telepítünk, hogy partnereink is biztosak legyenek benne, hogy egy energiatakarékos, alternatív rendszerrel mennyi energia takarítható meg.

Tanácsadást, energiaforrás becslést vagy mérést, pályázatfigyelést és készítést (partnereinkkel), tervezést és kivitelezést ajánlunk, együtt vagy külön-külön.

Amennyiben rendelkezünk alternatív (a legjobb esetben megújuló) energiával és ezt korszerűen és gazdaságosan tudjuk hasznosítani, rendszerünk energiatakarékos, környezetbarát és modern lesz.

Bővebb információért, kérem keresse energetikával foglalkozó munkatársainkat.

Oldalak
Aktuális

Copyright by Regale

developed by
Centrumnet
Systems